Kemi
Beregning af pks
20. april 2008 af
den.lille.hafferlaff (Slettet)
Hei.
Jeg har et hast problem...
jeg kender PH værdien for et stof, og ud fra det skal jeg kunne regne Pks...er det nogen der ved hvordan man gør det?
Jeg har et hast problem...
jeg kender PH værdien for et stof, og ud fra det skal jeg kunne regne Pks...er det nogen der ved hvordan man gør det?
Svar #2
21. april 2008 af trinetrunten (Slettet)
Ex
"I en propensyreopløsning måles pH til 2,20.
Propensyreopløsningens koncentration er 0,700 M.
Vis at pKs for propensyre er 4,25"
pH=0,5*(pKs-log(cS))
2,20=0,5*(pKs-log(0,7)) --> pKs=4,2451
"I en propensyreopløsning måles pH til 2,20.
Propensyreopløsningens koncentration er 0,700 M.
Vis at pKs for propensyre er 4,25"
pH=0,5*(pKs-log(cS))
2,20=0,5*(pKs-log(0,7)) --> pKs=4,2451
Skriv et svar til: Beregning af pks
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
