Matematik
løse en ligning uden hjælpemidler
22. april 2008 af
Ayo_Thomsen (Slettet)
Er det bare mig eller kan man slet ikke løse denne opgave... uden hjælpemidler?: 23+3h-e^0,01*h=24?
Svar #1
22. april 2008 af DeutscherDäne (Slettet)
23+3h-e^0,01*h=24?
3h-e^0,01*h=1
h(3-e^0,01)=1
h=1/(3-e^0,01)
e=2,718281828. DU har nok ret i, at man ikke kan regne det ud i hovedet :)
3h-e^0,01*h=1
h(3-e^0,01)=1
h=1/(3-e^0,01)
e=2,718281828. DU har nok ret i, at man ikke kan regne det ud i hovedet :)
Svar #2
22. april 2008 af Ayo_Thomsen (Slettet)
Jeg havde ellers prøvet at regne ud det ud i hovedet, men det gik vistnok pinligt galt for mig :S
Svar #3
22. april 2008 af Sherwood (Slettet)
h=1/(3-e^0,01) , er et gyldigt resultat. Forkortes kan den dog ikke umiddelbart.
Skriv et svar til: løse en ligning uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
