Matematik
er funktionen en stamfunktion til..
26. april 2008 af
Beki (Slettet)
Hej.
Er g(x)=4+2x+x^5 en stamfun. til f(x)= 3+5x^4 ?
Hvordan skal man finde ud af overstående? Det der forvirrer mig er, at der er tale om g(x):s..
Mvh.
Beki
Er g(x)=4+2x+x^5 en stamfun. til f(x)= 3+5x^4 ?
Hvordan skal man finde ud af overstående? Det der forvirrer mig er, at der er tale om g(x):s..
Mvh.
Beki
Svar #2
26. april 2008 af Beki (Slettet)
okay. tak for svaret...
Det giver jo rent faktisk mening ;D
Det giver jo rent faktisk mening ;D
Skriv et svar til: er funktionen en stamfunktion til..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
