Kemi
reaktions skema
26. april 2008 af
Pernille_J_88 (Slettet)
Opskriv afstemte reaktionsskemer for de raktioner der forløber, når en prøve med svovldioxid tilsættes en kendt mængde kaliumiodat samt syre og kalium-iodid i overskud og tilbage titreres med natriumthiosulfat.
molforholdet er følgende:
KIO2:Nas2O3 = 1:6
SO2:KIO3 = 1:3
Håber der er nogen der kan hjælpe mig...
molforholdet er følgende:
KIO2:Nas2O3 = 1:6
SO2:KIO3 = 1:3
Håber der er nogen der kan hjælpe mig...
Skriv et svar til: reaktions skema
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
