Fysik

Akut hjælp ønskes --> afleverer i morgen!

27. april 2008 af Milo00 (Slettet)
Sidder her med SIDSTE del af min rapport (weee!Me happy), men er desværre gået død, ved godt at det ikke er nogen undskyldning, men jeg var der ikke de dage hvor vi åbenbart har lært om det, så er lidt på bar bund, har ikke end fået compendium! :S

MEn har et par målinger:

- Gitterkonstanten: 300 linjer pr. mm = (0,001/300)=3,333*10^-6

- Længden af karet med vand: 30,4 cm

- Længden mellem 0. og 1. ordenen er 4,5cm

Hvordan beregner jeg det absolutte brydningsindeks mellem (eller er det fra luft til vand?) luft og vand?

Tror ikke jeg har andet at drage nytte af end ovennævnte!



Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

spamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspam

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2008 af 887 (Slettet)

#1

Hmm ja den var jeg selv ude om, beklager alle sammen!

Men var ellers sikker på at der var tale om spam?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2008 af 887 (Slettet)

Og ja jeg har to bruger hvis nogle skulle være i tvivl! :D
Ligesom DanielPetersen! :-(

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Opgaven har, såvidt jeg kan se, intet at gøre med brydningsindeks. Der er derimod tale om en gitteropstilling i vand.

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2008 af 887 (Slettet)

skal jeg ikke finde at n=c/v?

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

#5.
Jo, det er det absolutte brydningsindeks defineret som, men det har jo ikke meget at gøre med data i #0.

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. april 2008 af 887 (Slettet)

#6

Hvilke data kræves der for at kunne beregne n=c/v?

Brugbart svar (0)

Svar #8
27. april 2008 af 887 (Slettet)

come on guys jeg er virkelig på herrens mark!

Skriv et svar til: Akut hjælp ønskes --> afleverer i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.