Fysik
Afstand
28. april 2008 af
Cecilie1989 (Slettet)
Hej alle.
Er der nogen der vil være søde og hjælpe mig med denne opgave? Jeg er fuldstændig lost.
En gitteropstilling ønskes benytttet til at undersøge lyset fra et neonrør. d=3,33*10^(-6) m, og afstanden mellem gitteret og skærmen er 1,0 m. Neonlyset rummer alle farver med blåt med lambda=454 nm og rødt med lambda=693 nm.
Hvor stor bliver afstanden mellem det røde og det blå lys?
Er der nogen der vil være søde og hjælpe mig med denne opgave? Jeg er fuldstændig lost.
En gitteropstilling ønskes benytttet til at undersøge lyset fra et neonrør. d=3,33*10^(-6) m, og afstanden mellem gitteret og skærmen er 1,0 m. Neonlyset rummer alle farver med blåt med lambda=454 nm og rødt med lambda=693 nm.
Hvor stor bliver afstanden mellem det røde og det blå lys?
Skriv et svar til: Afstand
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
