Matematik

Hjælp til det rigtige facit.

28. april 2008 af DetNini (Slettet)
Får I ikke også tangentligningen til f(x)=1/4x^3-x^2-x+4 til y=-5x-10 ??

Jeg har nemlig fået noget andet end nogle af mine medstuderende..

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2008 af siimba (Slettet)

Tangentligningen i hvilket punkt?

Svar #2
28. april 2008 af DetNini (Slettet)

hov, det havde jeg helt glemt at skrive.. i punkt (-2,f(-2))

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2008 af siimba (Slettet)

Jeg får på grafregner: y=6x+12

Svar #4
28. april 2008 af DetNini (Slettet)

kan du prøve at beregne den uden brug af cas? :-)

Så kan jeg nemlig lige se hvor min fejl ligger..

Skriv et svar til: Hjælp til det rigtige facit.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.