Fysik
rumfang
03. maj 2008 af
HeidiSS (Slettet)
Månens masse er 7,348 * 10^22 kg, og dens radius er 1,738 * 10^6 m
Formlen for en kugles rumfang er V = 4/3 · p · r^3. Udregn Månens rumfang
Formlen for en kugles rumfang er V = 4/3 · p · r^3. Udregn Månens rumfang
Svar #1
03. maj 2008 af Daniel TA (Slettet)
Rumfanget har du jo allerede oplyst formlen til. V=4/3*pi*r^3.
Men det ligner nu mere en opgave hvor du skal bestemme Månens densitet, kan det passe?
Men det ligner nu mere en opgave hvor du skal bestemme Månens densitet, kan det passe?
Skriv et svar til: rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
