Matematik
Hurtigt svar plz
04. maj 2008 af
Peaco (Slettet)
Davs.
Søger lidt hjælp til disse to spørgsmål.
Statens samlede indtægter fra boligejere kan for de seneste år med god tilnærmelse beskrives ved følgende lineære model:
S = 1,82x + 0,50
X betegner antal år efter 2000 og S betegner statens boligindtægter, målt i mia. kr.
a)Bestem statens boligindtægter i 2008 ifølge denne model. Hvad fortæller tallet 1,82 om udviklingen i statens boligindtægter?
b)I hvilket år kommer statens boliindtægter over 19 mia. Kr. Hvis udviklingen fortsætter?
Søger lidt hjælp til disse to spørgsmål.
Statens samlede indtægter fra boligejere kan for de seneste år med god tilnærmelse beskrives ved følgende lineære model:
S = 1,82x + 0,50
X betegner antal år efter 2000 og S betegner statens boligindtægter, målt i mia. kr.
a)Bestem statens boligindtægter i 2008 ifølge denne model. Hvad fortæller tallet 1,82 om udviklingen i statens boligindtægter?
b)I hvilket år kommer statens boliindtægter over 19 mia. Kr. Hvis udviklingen fortsætter?
Svar #1
04. maj 2008 af Isomorphician
a) hvor mange år efter år 2000 er år 2008?
b) løs 19 = 1,82x + 0,50
b) løs 19 = 1,82x + 0,50
Svar #2
04. maj 2008 af DON CARLOS (Slettet)
a) Sæt de tal ind ud har fået i teksten (2008), prøv og kig på S afhængig af a (1,82) og se om du kan give et bud hvorfor.
b) sæt S til at være 19 mia, og isoler x.
b) sæt S til at være 19 mia, og isoler x.
Skriv et svar til: Hurtigt svar plz
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
