Kemi
nernst lov kemi A-niveau
12. september 2004 af
studerende19 (Slettet)
Hej.
Jeg har lige siddet og lavet en rapport om nernst lov og så stødte jeg på et spørgsmål, jeg ikke vidste hvordan jeg skulle håndtere.
Opskriv nernsts lov for elektrokemisk celle med cellereaktionen:
H(g)+Mg2+(aq)-->2H+(aq)+Mg(s)
Ved nogen hvordan man gør?
Håber nogen gider hjælpe med det samme
Jeg har lige siddet og lavet en rapport om nernst lov og så stødte jeg på et spørgsmål, jeg ikke vidste hvordan jeg skulle håndtere.
Opskriv nernsts lov for elektrokemisk celle med cellereaktionen:
H(g)+Mg2+(aq)-->2H+(aq)+Mg(s)
Ved nogen hvordan man gør?
Håber nogen gider hjælpe med det samme
Svar #1
12. september 2004 af studerende19 (Slettet)
plaece? -vil gerne have det lavet men ved ikke hvordan jeg skal gribe den an
Svar #2
12. september 2004 af frodo (Slettet)
Nernst's lov lyder:
U(0)=U(0)(standard)-0,059V/z*logY
Y=[Mg2+]/[H+]^2
Dette gælderved 25 grader, men dette burde du kunne slå op i din bog.
U(0)=U(0)(standard)-0,059V/z*logY
Y=[Mg2+]/[H+]^2
Dette gælderved 25 grader, men dette burde du kunne slå op i din bog.
Skriv et svar til: nernst lov kemi A-niveau
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
