Matematik
En lille opg.
08. maj 2008 af
Peaco (Slettet)
Hej igen
Antallet af ræver i Ålborg vokser efter forskriften: f(x) = 400 * 1,04^x
Hvor x er antal år efter år 2000
Beskriv konstanterne i forskriften (400 og 1,04)
hvad er konstanterne??
Hvor mange ræver vil der være i år 2025?
Er det rigtigt at man her siger: f(x) = 400 * 1,04^2025
Antallet af ræver i Ålborg vokser efter forskriften: f(x) = 400 * 1,04^x
Hvor x er antal år efter år 2000
Beskriv konstanterne i forskriften (400 og 1,04)
hvad er konstanterne??
Hvor mange ræver vil der være i år 2025?
Er det rigtigt at man her siger: f(x) = 400 * 1,04^2025
Svar #1
08. maj 2008 af dnadan (Slettet)
a)
hint: eksponentieludvikling
b) notationen er ikke helt korrekt:
f(25)=400*1,04^25=.... (husk, at det er antal år EFTER år 2000)
hint: eksponentieludvikling
b) notationen er ikke helt korrekt:
f(25)=400*1,04^25=.... (husk, at det er antal år EFTER år 2000)
Skriv et svar til: En lille opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
