Matematik
Funktioner
12. maj 2008 af
Dansemusennico (Slettet)
Er lidt i tvivl om hvordan opgaver af denne type skal løses, så håber på lidt hjælp mht metoden :-)
En funktion f er løsning til differentialligningen
y' = 2x + 5 - y ,
og linjen med ligningen y = 1 er tangent til grafen for f .
a) Bestem en forskrift for f.
En funktion f er løsning til differentialligningen
y' = 2x + 5 - y ,
og linjen med ligningen y = 1 er tangent til grafen for f .
a) Bestem en forskrift for f.
Svar #1
12. maj 2008 af nour daoud (Slettet)
undskyld
kunne heller ikke finde ud af, og vil meget gerne ved hvordan man gør det?
kunne heller ikke finde ud af, og vil meget gerne ved hvordan man gør det?
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
