Fysik
Rumfang af 2,5 kg glycerol
12. maj 2008 af
Mupe (Slettet)
Som overskriften siger ska jeg finde rumfanget af 2,5 kg glycerol ..
Jeg har densiteten 1,26 g/m^3 eller 1260 kg/m^3
Men jeg kan bare ikke få det til at passe ? Hvordan skal jeg gøre ?
Jeg har densiteten 1,26 g/m^3 eller 1260 kg/m^3
Men jeg kan bare ikke få det til at passe ? Hvordan skal jeg gøre ?
Svar #1
12. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)
1,26 gram er det samme som 0,00126 kilogram, og derfor: 1,26 g/m^3 = 0,00126 kg/m^3.
Svar #3
12. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)
Hvis to gram flunk fylder 1 m^3, fylder 10 gram flunk:
10flunk / 2 flunk/m^3 = 5m^3. Som du kan se passer enhederne også :o)
10flunk / 2 flunk/m^3 = 5m^3. Som du kan se passer enhederne også :o)
Svar #5
12. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)
Nå.. Divider 2,5 kg med 0,00126 kg/m^3 og du har rumfanget :o)
Skriv et svar til: Rumfang af 2,5 kg glycerol
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
