Matematik

en funktion

14. maj 2008 af Hollywoodstar (Slettet)
Hej

Jeg har en tabel med diverse tal.

tid antal sider

0.0015 100
0.005 200
0.014 300
0.02 400
0.09 800
0.49 1600
1.4 3000
5.05 6400

Hvordan regner jeg en funktion udfra de ovenstående tal?

Svar #1
14. maj 2008 af Hollywoodstar (Slettet)

tid - sider

0.0015 - 100
0.005 - 200
0.014 - 300
0.02 - 400
0.09 - 800
0.49 - 1600
1.4 - 3000
5.05 - 6400


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

Hvis funktionstypen er opgivet bruger du bare stats/list editor på din lommeregner.

Svar #3
14. maj 2008 af Hollywoodstar (Slettet)

Jeg kender ikke funktionstypen. De data er noget jeg selv har indsamlet.

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2008 af peberdelfinen (Slettet)

SÅ mp du prøve dig frem med nogle forskellige regressioner på lommeregneren eller i excel eller lignende for at se om, der er en, der passer nogenlunde.

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2008 af DON CARLOS (Slettet)

Som #4 siger: prøv de forskellige regressioner. Der kommer et tal frem (så vidt jeg husker R^2) som viser hvor godt modellen passer på dine tal.

Som jeg kan se passer en protensudvikling godt: y=b*x^a <=> 2608,97*x^0,497

- men prøv dig frem :o)

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2008 af DON CARLOS (Slettet)

^
R^2 = 0,9972
R = 0,9986

Skriv et svar til: en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.