Fysik
Bilens energi
20. maj 2008 af
Eleven:-) (Slettet)
Sidder lige med en opgaver som jeg er gået i stå i. Jeg skal finde ud af hvor meget energi bilens batteri kan afgive.
Jeg har disse infomationer, når den er fuldt opladet kan den køre 35 km/h i to timer, før der ikke er mere energi. Jeg har også en graf der viser sammenhængen mellem motorens effekt og bilen fart.
På forhånd tak
Jeg har disse infomationer, når den er fuldt opladet kan den køre 35 km/h i to timer, før der ikke er mere energi. Jeg har også en graf der viser sammenhængen mellem motorens effekt og bilen fart.
På forhånd tak
Svar #1
21. maj 2008 af ph0ton (Slettet)
Batterienergi = E_batt
P_bil,35kmh aflæser du grafen
så er den mængde batteri energi man skal have for at kunne køre 2 timer givet ved:
E_batt = P_bil,35kmh * t_bil,35kmh
P_bil,35kmh aflæser du grafen
så er den mængde batteri energi man skal have for at kunne køre 2 timer givet ved:
E_batt = P_bil,35kmh * t_bil,35kmh
Skriv et svar til: Bilens energi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
