Kemi

Årsprøve/eksamen --> bange, nervøs of fortabt! :S

21. maj 2008 af Mulle00 (Slettet)
Skal snart op til årsprøve i kemi B, og er MEGA nervøs ved ikke hvordan jeg skal gribe det an overhovedet!!

Jeg kender de opgivede emner og er gået igang med at læse og tage noter, men problemet er merel, hvordan jeg skal gribe hele oplægget an når jeg står inde ved tavlen og holder oplægget foran lærer og censor?

Kan i fortælle hvad i plejer at gøre?

Det virker jo nemt nok: træk et emne --> find dine noter alt afhængig af emnet --> gå ind og hold et 20 minutters oplæs om emnet.

Men hvordan griber man det an? Hvordan skal man bruge forberedelsestiden ogg hvordan skal man holde oplægget osv??

Håber i forstår! :-( Det virker lidt kringlet, men er helt ude af den!

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2008 af King_2 (Slettet)

Hvis du ha rnoget du gerne vil blive spurgt om er det godt at man underfremlæggelsensiger, men det har jeg ikke tid til at komme ind på hvorfor vi kan snakke om det bagefter, det gør ofte lærer og censor nysgerrige og vender så tilbage til det efter du har fremlagt færdig, så bliver man ofte ikke spurgt om noget man ikke gider snakke om.. Det har jeg gjort med succes ved de fleste af mine eksamner.
Et andet godt råd må være ikke at brænde alle guldkorn af i starten, lærer og censor kommer til at kede ssig hvis dude sidste 5-10 min ikke har noget relevant at sige..

Svar #2
21. maj 2008 af Mulle00 (Slettet)

Ok, mange tak! :-)

Kan du fortælle mig hvordan du plejer at forberede dig? Stiller lærerne meget ind til det? Isåfald hvorfor? Jeg har det problem (i alle fag) at jeg simpelthem går i sort når de beder mig om at uddybe! :-(

Svar #3
21. maj 2008 af Mulle00 (Slettet)

Stiller --> spørger*

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2008 af King_2 (Slettet)

Det er meget forskelligt fra person til person.. Hvis lærer eller censor er i tvivl om noget eller syntes der mangler lidt spørger de helt sikkert.. Hvis tiden tillader det spørger de nok ind til en masse bredt hvor noget skal uddybes, det giver dem en meget bedre ide om dit nivea, det man fremlægger kan i teorien være en helt anden der står og siger det da de ikke har set dig skrive det ned osv.

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2008 af Rousfv (Slettet)

inden for hvert emne plejer jeg at kikke rigtig meget på et underemne for at kunne komme ind på hurtigt og med sikkerhed

Skriv et svar til: Årsprøve/eksamen --> bange, nervøs of fortabt! :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.