Matematik
Tutor søges hurtigt!
25. maj 2008 af
llqi (Slettet)
Jeg er fuld gang med at læse til eksamen i matematik på lærer seminariet. Jeg har i flere måneder forberet mig, men som tiden kommer nærmere er der stadig mange matematiske problemer jeg mangler at have styr på. Da jeg samtidig læser alene kunne det være rart at få en tutor. Jeg vil betale 120,- i timen, og jeg bor tæt på nørreport, københavn. Tidspunktet er helt frit, tænker på ca. 3 timer om ugen, jeg skal op d. 12. juni. Tutoring kan foregå hos mig eller et andet sted. Håber meget at høre tilbage fra nogle masterhjerner i matematik;)
Mvh Leanne
Mvh Leanne
Svar #2
25. maj 2008 af llqi (Slettet)
i øjeblikket har jeg spørgsmål vedr.
-forbindelsen mellem additionsformler s=av1-a^2+bv1-b^2 og additionsformel for sinus sin(u+v)=sin(u)cos(v)+cos(u)sin(v)?
-matematik argumentation
argumentere - på flere måder - for at 1+2+3+...+n=n(n+1)/2?
-trigonometri, sin., cos og tan til vinkler i intervallet (o gr;180 gr.) ved hjælp af enhedscirklen?
-primtal og det pythagogæiske tripelproblem,
mangler forståelsen for dette område.
Der kan nemt opstå flere forståelses problemer i mit arbejde, men det er nogle af de spørgsmål jeg har svært ved at forstå pt.
Derudover er der også didaktiske spørgsmål vedr. matematikken jeg syntes kunne være bejælpelig at gennemgå. Hvis muligt..
Jeg er en flittig studerende, men har desværre altid haft svært ved matematikken.
Håber det var svar nok på dit spørgsmål.
-forbindelsen mellem additionsformler s=av1-a^2+bv1-b^2 og additionsformel for sinus sin(u+v)=sin(u)cos(v)+cos(u)sin(v)?
-matematik argumentation
argumentere - på flere måder - for at 1+2+3+...+n=n(n+1)/2?
-trigonometri, sin., cos og tan til vinkler i intervallet (o gr;180 gr.) ved hjælp af enhedscirklen?
-primtal og det pythagogæiske tripelproblem,
mangler forståelsen for dette område.
Der kan nemt opstå flere forståelses problemer i mit arbejde, men det er nogle af de spørgsmål jeg har svært ved at forstå pt.
Derudover er der også didaktiske spørgsmål vedr. matematikken jeg syntes kunne være bejælpelig at gennemgå. Hvis muligt..
Jeg er en flittig studerende, men har desværre altid haft svært ved matematikken.
Håber det var svar nok på dit spørgsmål.
Svar #3
25. maj 2008 af DeciMat (Slettet)
Såvidt jeg kans se, handler dit indlæg om mundlig eksamen.
Udgangspunktet er dit opgave du har skrevet. Didaktiske spørgsmål vil omhandle de områder du har berørt i opgaven. Udover de kan der blive stillet spørgsmål indenfor - tal og algebra, geometri, kommunikation og anvendelse. Men både lærer og censor plejer at holde sig til emnet.
Du kan blive bedt om -feks.- bevise at der findes uendelig mange primtal.
Men pensum for lærereksamen på/over titusind sider og dækker både A,B,C niveau samt børnehaveklasseniveau.
Du kan selvfølgelig få hjælp her hvis du stiller specifikke spørgsmål.
Eksamen er slet ikke så svært som det lyder.
Held og lykke med eksamen.
Udgangspunktet er dit opgave du har skrevet. Didaktiske spørgsmål vil omhandle de områder du har berørt i opgaven. Udover de kan der blive stillet spørgsmål indenfor - tal og algebra, geometri, kommunikation og anvendelse. Men både lærer og censor plejer at holde sig til emnet.
Du kan blive bedt om -feks.- bevise at der findes uendelig mange primtal.
Men pensum for lærereksamen på/over titusind sider og dækker både A,B,C niveau samt børnehaveklasseniveau.
Du kan selvfølgelig få hjælp her hvis du stiller specifikke spørgsmål.
Eksamen er slet ikke så svært som det lyder.
Held og lykke med eksamen.
Skriv et svar til: Tutor søges hurtigt!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
