Matematik

B={x^2Ixer i element iA}

15. september 2004 af Carter (Slettet)
B={x^2 streg x er i element i A}skriv i list form.
hvordan g'r jeg s[ det_

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2004 af frodo (Slettet)

Har du givet en mængde A??

For så er B's elementer bare A's elementer sat i anden.

Svar #2
15. september 2004 af Carter (Slettet)

B={x^2|x er element i A}
skriv p[ listefrom.
hvordan g'r jeg det__

Svar #3
15. september 2004 af Carter (Slettet)

A er 1,2,3,4,5,6

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2004 af frodo (Slettet)

igen.. Har du giver en mængde A, altså ved tal???

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2004 af frodo (Slettet)

så er B={1^2,2^2,3^2,osv..}

idet der skal gælde om el element x^2 i B, så er tallet x i a

Svar #6
15. september 2004 af Carter (Slettet)

uddyb plzz

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. september 2004 af frodo (Slettet)

B={x^2|x € A}
læs:
B= mængden af x^2'er hvorom der gælder, at x er at finde i A..

Gav det mening

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. september 2004 af frodo (Slettet)

altså det x som du skal sætte i anden, finder du i mængden A

Svar #9
15. september 2004 af Carter (Slettet)

ja thx

Brugbart svar (0)

Svar #10
15. september 2004 af frodo (Slettet)

dvs. du har forstået det, eller??

Svar #11
15. september 2004 af Carter (Slettet)

ja

Skriv et svar til: B={x^2Ixer i element iA}

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.