Matematik

HJÆLP , simpelt ligning

29. maj 2008 af søde1990 (Slettet)
hvordan løser jeg ligningen:
3x+1
------ - 5 = 2
4

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2008 af o1-studie (Slettet)

Du skal isolere x

Svar #2
29. maj 2008 af søde1990 (Slettet)

Ja men er helt lost?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

(3x+1)/4-5=2
<=>
(3x+1)/4=7
<=>
3x+1=28
<=>
3x=27
<=>
x=9

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2008 af o1-studie (Slettet)

hvordan ser ligningen ud?
3x+1 -5 = 2/4 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2008 af o1-studie (Slettet)

#3) Ah, det skal fortolkes på den måde ;D

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. maj 2008 af Sherwood (Slettet)

#5 Ja, ser det ikke meget rigtigt ud? :-) Tror --- er brøkstregen.

Svar #7
29. maj 2008 af søde1990 (Slettet)

mange tak for hjælpen.

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. maj 2008 af o1-studie (Slettet)

#6, jo det gør ;)
Helt sikkert

#7, Glad for at kunne hjælpe

Skriv et svar til: HJÆLP , simpelt ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.