Matematik
Løs en Ligningen
03. juni 2008 af
andreasff (Slettet)
Er ikke for god til det her, og det er 1000år siden jeg selv har løst en ligning uden at bruge mathcat/solve
200^2+(r-30)^2=r^2 Hvis i skulle regene den ud i hånden, step by step, vil i vise/fortælle hvordan i gør?
200^2+(r-30)^2=r^2 Hvis i skulle regene den ud i hånden, step by step, vil i vise/fortælle hvordan i gør?
Svar #1
03. juni 2008 af sigmund (Slettet)
Jeg ville nok udregne parentesen, og så løse den resulterende ligning:
200²+(r-30)²=r² <=> 200²+r²+30²-60r=r².
Resten klarer du selv!
200²+(r-30)²=r² <=> 200²+r²+30²-60r=r².
Resten klarer du selv!
Svar #2
03. juni 2008 af DeciMat (Slettet)
Må jeg lige spørge Sigmund, hvordan laver du potenstallet?
Vi andre skriver ax^3+b^4+bx^2 osv.
Vi andre skriver ax^3+b^4+bx^2 osv.
Svar #4
03. juni 2008 af Sherwood (Slettet)
#3 Hvordan skal man trykke? Jeg har aldrig forstået, om man skal trykke på alle knapperne samtidig, eller hvad man skal. Det virker i hvert fald ikke.
#2 Du kan også bare kopiere fra word.
#2 Du kan også bare kopiere fra word.
Skriv et svar til: Løs en Ligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
