Matematik

sin eller cos ?

03. juni 2008 af Sara17 (Slettet)


I trekant ABC er <A 72 , b= 4,1 og c=3,8 .

-beregn længden af siden a.

skal jeg brug cos eller sinrelationerne ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2008 af mathon

cos-relationen
a^2 = b^2+c^2-2*b*c*cos(A)

Svar #2
03. juni 2008 af Sara17 (Slettet)

1000 tak (:

Skriv et svar til: sin eller cos ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.