Matematik
Simpel ligning?
03. juni 2008 af
mathias-s (Slettet)
Hej.
Hvordan isoleres t i ligningen (uden lommeregner):
F=1,8*t+32
?
Jeg får forskellige resultater alt efter om jeg bruger lommeregner eller ej...
Hvordan isoleres t i ligningen (uden lommeregner):
F=1,8*t+32
?
Jeg får forskellige resultater alt efter om jeg bruger lommeregner eller ej...
Svar #2
03. juni 2008 af mathias-s (Slettet)
ja fik jeg også, men hvis jeg bruger solve giver den et andet svar.
Der indtaster jeg bare ligningen som den står, men der skal måske paranteser eller hvad?
Der indtaster jeg bare ligningen som den står, men der skal måske paranteser eller hvad?
Svar #3
03. juni 2008 af qspace (Slettet)
Ved solve får du t=0,555556*x-17,7778
Det er det samme som hvad #1 siger, men det er bare et afrundet svar.
Det er det samme som hvad #1 siger, men det er bare et afrundet svar.
Skriv et svar til: Simpel ligning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
