Matematik
Søger hjææælp til integralregning!!!
10. juni 2008 af
Christian14 (Slettet)
Hej..
Jeg skal finde et areal mellem to funktioner:
den øverste funktion er bare en vandret linje der skærer y-aksen i 5. altså y=5
og den nederste er en parabel med funktionen:
F(X)=-0,222x^2+2,888x+6,888
jeg skal finde arealet mellem 75 og 120.
på forhånd tak.. haster!! :)
Jeg skal finde et areal mellem to funktioner:
den øverste funktion er bare en vandret linje der skærer y-aksen i 5. altså y=5
og den nederste er en parabel med funktionen:
F(X)=-0,222x^2+2,888x+6,888
jeg skal finde arealet mellem 75 og 120.
på forhånd tak.. haster!! :)
Svar #1
10. juni 2008 af mathon
kurvernes afgrænsede område - hvor f(x) for øvrigt ligger øverst - er
x€[-0.62;13.63]
x€[-0.62;13.63]
Svar #4
10. juni 2008 af grisehønen (Slettet)
Du sætter g(x) = 5, og f(x) = -0,222x^2+2,888x+6,888. Da deres afrgrænsede område er x€[-0.62;13.63] regner du (F(13.63)+G(13.63)) - (F(-0.62)+G(-0.62))
Skriv et svar til: Søger hjææælp til integralregning!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
