Matematik
Noget i et bevis om vektorer i rummet
12. juni 2008 af
Yis_xxx (Slettet)
Er ved at kigge på et bevis for afstand fra punkt til plane i rummet.
Der er ét sted ved et lighedstegn hvor jeg ikke forstår hvad der sker!
|(vektor(n) prik vektor(P0P1))/|vektor(n)|^2)|
=
(|vektor(n) prik vektor(P0P1)|/|vektor(n)|^2) * |vektor(n)|
| | er tegn for længde.
Hvad er det der sker ved det lighedstegn? Hvad er det der gør at det på venstre side af lighedstegnet er lig mde det på højre side?
Der er ét sted ved et lighedstegn hvor jeg ikke forstår hvad der sker!
|(vektor(n) prik vektor(P0P1))/|vektor(n)|^2)|
=
(|vektor(n) prik vektor(P0P1)|/|vektor(n)|^2) * |vektor(n)|
| | er tegn for længde.
Hvad er det der sker ved det lighedstegn? Hvad er det der gør at det på venstre side af lighedstegnet er lig mde det på højre side?
Svar #1
12. juni 2008 af Jannik.rl (Slettet)
Jeg tror at du har overset at der egentligt står:
|( (vektor(n) prik vektor(P0P1))/|vektor(n)|^2) ) vektor(n)|
=
(|vektor(n) prik vektor(P0P1)|/|vektor(n)|^2) * |vektor(n)|
|( (vektor(n) prik vektor(P0P1))/|vektor(n)|^2) ) vektor(n)|
=
(|vektor(n) prik vektor(P0P1)|/|vektor(n)|^2) * |vektor(n)|
Skriv et svar til: Noget i et bevis om vektorer i rummet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
