Matematik

Brug for hjælp!

15. juni 2008 af Small311 (Slettet)
Hej :-)

I blandt et af mine spørgsmål til mundtlig eksamen står der: Bestemmelse af konstanten for en stamfunktion når man kender et punkt på grafen.

Det ville være fantastisk med noget hjælp for er helt i tvivl om hvad de mener..

Hilsen Mikkel

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2008 af mathon

F(x) = S f(x)dx = Fo(x)+k, gennem (xo,yo)

F(xo) = Fo(xo)+k, hvoraf

k = F(xo)-Fo(xo)

Svar #2
15. juni 2008 af Small311 (Slettet)

Nååår det er dét! Okay mange tusind tak!

Skriv et svar til: Brug for hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.