Matematik
Sammenhængen mellem relativ vækst, renteformlen og forskriften f(x)=b.a^x
15. juni 2008 af
Rikke1801 (Slettet)
Nogen der ved hvordan jeg kan finde ud af det???
Svar #1
15. juni 2008 af ibibib (Slettet)
Når den relative vækst er konstant (dvs, væksten i procent er konstant), så kan væksten enten beskrives vha renteformlen eller vha f(x)=b·a^x.
Med andre ord: Renteformlen er et eksempel på en eksponentiel udvikling.
Med andre ord: Renteformlen er et eksempel på en eksponentiel udvikling.
Skriv et svar til: Sammenhængen mellem relativ vækst, renteformlen og forskriften f(x)=b.a^x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
