Kemi

2 nye Grundstoffer(:

15. juni 2008 af zhandra (Slettet)
Der er fundet 2 nye grundstoffer, som hurtigst muligt vil blive tilføjet det periodiske systen
Grundstof: Kvinde
Symbol: Q
Atomvægt: Hemmelig
Fysiske egenskaber: Oftest rund i formen, Kogepunktet varierer, Kan koge op helt uden advarsel. Umiddelbart efter fryser emnet oftest til. Smelter siden hen, hvis det behandles på absolut rigtige måde.
Kan smage meget bittert, hvis emnet ikke behandles korrekt.
Kemiske egenskaber: Vældigt reaktivt og ustabilt.
Har en meget stærk tiltrækningskraft til Au (=guld), Ag (=sølv) og visse mineraler. Emnet har en stor absorberende evne af eksotisk mad. Blir ofte grønt, hvis det placeres sammen med et bedre eksemplar af samme emne.
Anvendelsesområde: Meget dekorativt. At eje et smukt eksemplar af emnet giver en høj status og en følelse af succes.
Advarsel: Meget eksplosivt i uerfarne hænder.



Grundstof: Mand
Symbol: Xy
Atomvægt: 90 kg +/- 30 kg.
Fysiske egenskaber: Stabilt ved rumtemperatur, men kan let tabe formen. Svært at finde et godt eksemplar af emnet, da det let ruster eller helt enkelt forfalder efter en vis tid uden omsorg.
Kemiske egenskaber: Har en evne til at binde sig til Q, så snart det får en chance. Placeres Xy sammen med et antal Q, kan man se hvordan emnet tiltrækkes af først det ene Q og siden det andet. Xy kan trives sammen med andre eksemplarer af samme emne. (Til forskel fra Q). Emnet kan neutraliseres med alkohol.
Anvendelsesområde: Endnu ukendt. Forsøg har dog vist at visse eksemplarer kan udskille store mængder metangas. Noget som måske kan anvendes engang i fremtiden.
Advarsel: Ved fravær af Q i for lang tid vil emnet hurtigt gå i forrådnelse og lugte utroligt dårligt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

HAHA.. Hvor er den god. Gad vide hvordan man fandt de grundstoffer ;)

Svar #2
15. juni 2008 af zhandra (Slettet)

ja det er et godt spøgsmål ;) Tror de er blevet obseveret i en del år :P ...

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Jah, sikkert rigtigt. Indsæt gerne flere af den slags :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2008 af missheidi (Slettet)

Faktisk meget sjovt..;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

#0, griner. Den er genial! :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. juni 2008 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

Anvendelsesområde: Endnu ukendt. Forsøg har dog vist at visse eksemplarer kan udskille store mængder metangas. Noget som måske kan anvendes engang i fremtiden
^_^
er du en pige eller hvad =P

Svar #7
17. juni 2008 af zhandra (Slettet)

Om jeg er en pige ? :P

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. juni 2008 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

ja =P synes den var ret rosende over for Q-atomet men knap så rosende overfor Xy atomet :)

Brugbart svar (0)

Svar #9
17. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

#8, det er der nok også en god grund til (altså at Xy atomet ikke blev særlig meget rost) :P.

Brugbart svar (0)

Svar #10
17. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

#9
Haha.. Lyder som om der kommer krig! Der er millioner af grunde til at rose vidunder atomet Xy!! :D

Brugbart svar (0)

Svar #11
17. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

#10, du ! Man kan bare ikke rose et atom som Xy :"Ved fravær af Q i for lang tid vil emnet hurtigt gå i forrådnelse og lugte utroligt dårligt."
too weak (:

Brugbart svar (0)

Svar #12
17. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

#11, dog er det forståeligt mht. advarslen. Heh :D.

Brugbart svar (0)

Svar #13
17. juni 2008 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

ville da gerne håbe jeg har andre positive egenskaber end at kunne være i stand til at udskille methangas :b .. det ikke ligefrem en prangende egenskab at ha' .

Brugbart svar (0)

Svar #14
17. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

#13 Tjah, hvad kan Q atomet? ;)

Brugbart svar (0)

Svar #15
17. juni 2008 af Mussy06 (Slettet)

#13, haha :P.

#14, det er da bedre end kun at udskille methangas ;). - tiltrækningskraften er da også unik 8D.

Brugbart svar (0)

Svar #16
17. juni 2008 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

tror han hentydede til en anden egenskab;)

Brugbart svar (0)

Svar #17
17. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Fløjt fløjt! :P

Brugbart svar (0)

Svar #18
17. juni 2008 af .:Liselotte:. (Slettet)

# 0
Genialt!

Brugbart svar (0)

Svar #19
17. juni 2008 af dnadan (Slettet)

Det er hvad, man kan kalde for en alternativ kemi joke :-) Den ryger i gemmeren :-)

Svar #20
17. juni 2008 af zhandra (Slettet)

tak (: Syntes også selv den er genial ;)Og det bedste ved det er, at meget af det passer på henholdsvis Q og Xy efter mine erfaringer :P

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.