Matematik
potensvækst + konstanter
16. juni 2008 af
Bruger slettet (Slettet)
Hey.
Jeg skal finde en forskrift der angiver en fugls energibehov afhængigt af dens vægt.
x = fuglens gram i vægt
y = energibehov i kJ/døgn
Jeg har nu fundet forskriften: 5,91*x^0,7245
men hvad betyder a og b?
- altså om fx 5,91 kunne være tallet som energibehovet stiger med pr gram? Just a guess..
Tak på forhånd.
Jeg skal finde en forskrift der angiver en fugls energibehov afhængigt af dens vægt.
x = fuglens gram i vægt
y = energibehov i kJ/døgn
Jeg har nu fundet forskriften: 5,91*x^0,7245
men hvad betyder a og b?
- altså om fx 5,91 kunne være tallet som energibehovet stiger med pr gram? Just a guess..
Tak på forhånd.
Svar #1
16. juni 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)
Tænk på hvad der vil ske (og undersøg?) hvis du sætter nogle forskellige tal ind på x's plads. (Godt råd, tjek 1)..
Svar #2
16. juni 2008 af Bruger slettet (Slettet)
Har prøvet med 1. Og jeg får det til den forklaring jeg nævnte tidligere..
Men det var b. Kan ikk lige umiddelbart lure a? æv..
Men det var b. Kan ikk lige umiddelbart lure a? æv..
Svar #3
16. juni 2008 af ibibib (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=541574
Skriv et svar til: potensvækst + konstanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
