Debat

Gået ned i skr. eksamen?

22. juni 2008 af Mona. (Slettet)
Det her er en lille uformel rundspørge for SPs brugere.

Er du gået ned i skr. eksamen i forhold til dine årskarakterer eller terminsprøven?

Bare svar ja eller nej (du må selvfølgelig gerne uddybe hvis du vil)-

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2008 af blommegaard (Slettet)

Ja er gået ned i skr. dansk

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juni 2008 af blackduck (Slettet)

2 prøver = jeg er steget i karakter.
2 prøver = jeg har holdt karakteren.

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. juni 2008 af Christinana (Slettet)

Gået en karakter ned i dansk, en karakter op i matematik.

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Samlet er jeg gået lidt ned, fra 4 til 2 i dansk, det er alt, ellers har jeg fået de samme karakter.

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. juni 2008 af seriøs (Slettet)

jeg har uventet fået mega gode karaktere, men til dansk mundtlig synes jeg, at censur har bedømmet mig meget mindre end, hvad jeg fortjener...!

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. juni 2008 af danishgirl18 (Slettet)

jeg er gået ned i skriftlig dansk

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. juni 2008 af OHP (Slettet)

Jeg har holdt min engelsk skriftlig, og gået en op i matematik og holdt min standpunkts karakter i dansk selvom jeg dog syntes min stil ligger en anelse højere.

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. juni 2008 af Mester_Bean (Slettet)

Nej jeg er ikke gået ned i forhold til årskarakterene, så det er jeg selvfølgelig glad for

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. juni 2008 af hiiiii (Slettet)

Ja, jeg er helt klart faldet. Hader skriftlige eksamener, men er heldigvis god til de mundtlige.

Kemi: fra 7 til 00 :S
Dansk: fra 10 til 4 (meget skuffende)
Samfundsfag: det samme som i årskarakterer (faktisk overrasket)
Engelsk: fra 7 til 2

Så jeg er faldet rigtig meget.. men heldigvis trækker mine mundtlige op i gennemsnittet igen!
Grunden til at jeg falder i skriftlige eksamener er at jeg plejer at bruge lang tid på hver enkelt opgave, laver dem over 2-3 dage, men den mulighed har man jo ikke til eksamen.

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. juni 2008 af quindelist (Slettet)

Jeg er gået ned i engelsk B fra 12 til 10
Men op i mat A fra 7 til 10

Brugbart svar (0)

Svar #11
22. juni 2008 af complex (Slettet)

Nej

Brugbart svar (0)

Svar #12
23. juni 2008 af pigen12345 (Slettet)

Jeg er faldet fra 10 til 7 i skriftlig engelsk og tysk, og i matematik har jeg beholdt mit 10-tal og i dansk har jeg også beholdt mit 7 tal. Er alt i alt meget tilfreds eftersom der er mange der er faldet 2-3 karakter på min skole, og jeg havde forventet at det var gået meget dårligere.

Brugbart svar (0)

Svar #13
23. juni 2008 af karamellen2 (Slettet)

Har holdt min årskarakter i Kemi, dansk og engelsk..
Er gået fa 12 til 10 i matematik
Alt sammen skriftligt, men det er som jeg havde forventet..
Kender dog mange i min klasse der er gået mange karakerer ned:
Engelsk: 10 til 02 ol..
Mange er gået en enkelt karakter ned i skriftlig dansk

Brugbart svar (0)

Svar #14
24. juni 2008 af gym-girl12 (Slettet)

Ja, jeg er faldet i spansk fra 7 til 02 :/

Brugbart svar (0)

Svar #15
25. juni 2008 af redbarnet (Slettet)

engelsk 12 --> 4 = faldet en del:O

Brugbart svar (0)

Svar #16
26. juni 2008 af Cecimort (Slettet)

Ja

Brugbart svar (0)

Svar #17
26. juni 2008 af Cecimort (Slettet)

Og så er det jeg skal læse, hvad der står.. Jeg er gået op i de skriftlige eksaminer.. :) Så det må blive et: Nej

Brugbart svar (0)

Svar #18
29. juni 2008 af mirinda1 (Slettet)

Ja!

Engelsk fra 12(alle opgaver 2 år i træk) til 7: fuldstændigt uforklarligt!
Samfundsfag fra 12-4: har aldrig i mit liv fået 4 i samfundsfag!

Alle i min klasse er gået ned i engelsk, den højeste karakter der er givet er 7 og så der ned af. Det er så mærkeligt.

Skriv et svar til: Gået ned i skr. eksamen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.