Matematik

Noget med HASTIGHED?FATTER DT IK

19. august 2008 af Sally_933 (Slettet)

Hej jeg kan ikke forstå den her opgave, en som kan fortælle hvad med skal ?

her er den:

En bordtennisbold kan i en kamp have en fart på 170km/t. Farten kan beregnes efter følgende formel:

F=3,6 x s

F= Farten målt i km/t

s= Strækningen bolden bevæger sig målt i m

t=Tiden målt i sek.

A) Beregn farten F, når strækningen s = 3,7 m og tiden t=0,1 sek.

B) Beregn tiden t, når strækningen s= 5,8 m og farten F=140 km/t.

C) Beregn strækningen s, når farten F er 100 km/t og tiden t=0,23 sek.

På forhånd tak. :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. august 2008 af Isomorphician

Mangler du ikke noget i din forskrift?

Hvor er t fx henne?


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. august 2008 af janko (Slettet)

tror du ikke at F = t *s  ?

så er opgaven ret simpel :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. august 2008 af djharsk (Slettet)

Ja, det er bare at indsætte i din formel. Dog skal du være obs på enheder, da du får et tidsinterval angivet i sekunder, men selve farten F angives i km/t.


Skriv et svar til: Noget med HASTIGHED?FATTER DT IK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.