Matematik
Integrale problem
03. oktober 2004 af
TwoStates (Slettet)
Jeg har en opgave, som står beskrevet i nedenstående link.
Jeg vil mene at begge funktioner minder rimelig meget om hinanden, og derfor vil jeg også mene at man burde kunne beregne integralet på samme måde - men det kan man bare ikke (Eller så har jeg gjort en fejl, hvilket jo nok er det der er problemet :)).
Ifølge et smart program jeg har, så er den første korrekt, men det er den anden IKKE !
Ifølge programmet skulle b'eren meget gerne give: -81/2
Nogen der kan hjælpe ?
Link:
http://www.absinthen.dk/mat.jpg
Jeg vil mene at begge funktioner minder rimelig meget om hinanden, og derfor vil jeg også mene at man burde kunne beregne integralet på samme måde - men det kan man bare ikke (Eller så har jeg gjort en fejl, hvilket jo nok er det der er problemet :)).
Ifølge et smart program jeg har, så er den første korrekt, men det er den anden IKKE !
Ifølge programmet skulle b'eren meget gerne give: -81/2
Nogen der kan hjælpe ?
Link:
http://www.absinthen.dk/mat.jpg
Svar #1
04. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Du glemmer 3x ... dvs
S(3x-3)^5 dx = (1/6)*(1/3)*(3x-3)^6 + c
= (1/18)*(3x-3)^6 + c
osv.
S(3x-3)^5 dx = (1/6)*(1/3)*(3x-3)^6 + c
= (1/18)*(3x-3)^6 + c
osv.
Skriv et svar til: Integrale problem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
