Matematik
Rumfang
04. oktober 2004 af
Gosser (Slettet)
Hej! Jeg skal i en opgave finde rum fanget af en kvadratisk bordtennisbold-æske, har glemt hvordan jeg gør det! Er der nogen der kan hjælpe mig?!
Svar #1
04. oktober 2004 af JulieJense (Slettet)
Tænk på hvad det betyder at den er kvadratisk - hvad er et kvadrat?
Et kvadrat er en kasse (en terning) med lige lange sider! Dvs. siderne hedder alle x.
Rumfanget af kvadratet er altså:
x*x*x = x^3
Et kvadrat er en kasse (en terning) med lige lange sider! Dvs. siderne hedder alle x.
Rumfanget af kvadratet er altså:
x*x*x = x^3
Svar #2
04. oktober 2004 af PhoSpheer (Slettet)
Rumfanget af en kvadratisk æske findes ved at multiplicere siderne. Altså:
V = s*s*s
V = s*s*s
Svar #3
04. oktober 2004 af PhoSpheer (Slettet)
HEH, jeg hader når jeg indtaster liiiige efter andre? :D
Skriv et svar til: Rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
