Matematik

Hjælp til opgave

08. september 2008 af kim19 (Slettet)

I en elektrisk kreds er spændingen u(t) volt, mellem to punkter til tidspunktet t, givet ved

u(t) = 200(1-e^-0,03t)

Bestem strømstyrken i(t) milliampere, når det oplyses at i(t) = 4u'(t)
 

Jeg har denne opgave, jeg har diff u'(t) og fået den til

u '(t) = 6*e^-0,003t

hvad gør jeg så her fra, håber en kan hjælpe. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Opgaven blev løst for to dage siden. Søg lidt i forum.


Svar #2
08. september 2008 af kim19 (Slettet)

Sorry, men kan ikke se om den skulle gangs med 4, der står jo at det oplyses at i(t) = 4u'(t) betyder det at jeg skal gange det hele med 4 ?
 

Undskyld at jeg oprettede et indlæg mere. på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2008 af Sherwood (Slettet)

i(t)=4 * (u'(t))

Hvis det hjælper.


Svar #4
08. september 2008 af kim19 (Slettet)

ja, så skal 6 gangs med 4 så bliver resultatet.

 i(t) = u '(t) = 24*e^-0,003t

ret mig hvis jeg tag fejl. tak


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.