Matematik

Areal

12. september 2008 af P.L. (Slettet)

Jeg har en kvadrat på 10 cm på hver side..

Hvor meget udgør den hvis man regner den om til m2?

Jeg har fået den til 0,1m2 er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2008 af janko (Slettet)

ikke korrekt! ..

det er jo (10cm)2 = 0,1 m2

/ Ayhan


Svar #2
12. september 2008 af P.L. (Slettet)

Jamen er helt forvirret...

Jeg ville sige 10*10 cm = 100 cm2

Nu skal vi regne de 100cm2 om til m2

Derfor ville jeg spørge mig selv hvor mange cm der går på en meter, der går 100

Derfor ville jeg sige 100 cm2/ 100 = 1 men det ved jeg jo er forkert... Er helt lost:(


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2008 af Isomorphician

Tænk på hvor mange cm2 der går på en m2.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2008 af mathon

det er jo (10cm)2  =  (0,1 m)2  = 0,01 m2


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2008 af janko (Slettet)

altså:

10cm * 10cm = 100cm2

1cm2 = 0,001m2


100cm2=0,01m2


Svar #6
12. september 2008 af P.L. (Slettet)

Det er os rigtigt:)

Kan godt se det nu... Sad bare og diskuterede det med en, og til sidst kom man helt væk fra den...


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.