Biologi

Slagvolume, puls, minutvolume ved blodtab???

16. september 2008 af avhk (Slettet)

Skal aflevere opgave i morgen!!!

Hvordan kan det være at der sker ændringer i slagvolumen, puls og minutvolumen ved blodtab, og efter blodtab.

Før blodtab


Svar #1
16. september 2008 af avhk (Slettet)

Forsættelse...
 

Før blodtab er slagvolumen 75 mL, lige efter blodtab = 40 mL og 5 min. efter 53 mL

Før blodtab er puls 70, lige efter = 70, 5 min. efter = 91

Før blodtab er minutvolumen 5250 mL/minut, lige efter 2800 mL/minut og 5 senere = 4823?

HJÆLP HURTIGT!!!


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2008 af janko (Slettet)

Det er tydeligt du ikke forstår de anvendte begreber.

Læs i din bog og du vil straks forstå hvordan ændringerne finder sted.

/


Skriv et svar til: Slagvolume, puls, minutvolume ved blodtab???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.