Matematik

simpel ligning

18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

Hjælp jeg fatter det ikke??

f(x) = x3-4x2-x + 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2008 af dnadan (Slettet)

Hvad forstår du ikke? Præciser, ellers kan vi ikke hjælpe dig.

I øvrigt mener du med stor sandsynlighed:

f(x)=x^3-4x^2-x+4 (et 3. grads polynonium)


Svar #2
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

opgaven lyder bare løs opgaven? det er derfor jeg ikk forstår det.

Men ja der skal stå:

f(x)=x^3-4x^2-x+4


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2008 af janko (Slettet)

skal du differentier ????

løse opgave er ikke nok - i så fald må der være givet flere oplysninger


Svar #4
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

der står ikk mere, men det er sikkert differentier da det er det vi gennemgår for tiden :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2008 af janko (Slettet)

Har du et forslag til løsning (læs forsøg med en løsning) :)


Svar #6
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

slet ikk desværre, matematik er overhoved ikk mit fag..


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. september 2008 af janko (Slettet)

du kan vel skrive de regler i har lært i forbindelse med diff.   

så tager vi den derfra


Svar #8
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

jeg har brug for at se en løsning så har jeg lettere ved at udregne resten af opgaverne da de alle minder meget om hinanden..


Brugbart svar (1)

Svar #9
18. september 2008 af janko (Slettet)

well..

er ikke sikker på at det er den bedste vej til at lære om diff..

men løsningen er

f´(x) = 3x2 - 8x - 1


Svar #10
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

nej det har du nok ret i, men ligninger har jeg adrig forstået desværre, og det kommer jeg nok heller ikk til..

Mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. september 2008 af janko (Slettet)

:)

se på reglerne og forstå løsningen.. det vil gavne dig.


Svar #12
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

vil gøre mit bedste :)


Svar #13
18. september 2008 af Nanna.J (Slettet)

lige et sidste spørgsmål kan man finde funktionsudtrykket g(y) i denne opgave her?

y = f(x)= 10x-1/4x^2 for 0 ≤ x ≤ 40

eller læser jeg opgaven forkert?


Skriv et svar til: simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.