Fysik

Teori - Aktivitet

23. september 2008 af Nisa1 (Slettet)

Hejsa allesammen, sidder her og tænker på hvordan jeg skal skrive og foklare formlen aktivitet A = A0(1/2)t/t1/2. og A=A0*e-kt i min teori, til min rapport.

Håber virklig nogle kan hjælpe, er virkelig gået i stå, har bare ingen anelse hvordan jeg skal begynde og forklare det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

- Forklar først hvad de forskellige variable/konstanter er.

- Hvad sker der med A når  t øges?

- Hvad er A når t=0

- Hvilken funktionstype er det?

Det er nogle af de ting du kan komme ind på


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2008 af DON CARLOS (Slettet)

Du kan eventuelt også se på de formler der ligger til grunde for dem du har, fx:

A=k*N

Og hvad man ellers kan sige om N og k, osv.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2008 af Jerslev

Du kan også udlede den, hvis du evner det. :)

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Teori - Aktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.