Matematik

runktion rettelse

25. september 2008 af Nisa1 (Slettet)

Nogle der vil rette + kan bare ikke finde ud af det sidste

Der er givet to funktioner: f lineær med hældingskoefficient a = -3 og punkterne (x, y) = (0, 16) ligger på grafen for f. g er eksponentielt aftagende med forskriften g(x) = 20 · 0,5x.

Bestem en forskrift for f


svar = f(x)=-3x+16

Hvilken af funktionerne har den største funktionsværdi i x = 5.

f(x) = 1

g(x) = 0,625

Liniære er størst


løs uligheden f(x) >g(x) <-- hvordan laver man det?
 


Svar #1
25. september 2008 af Nisa1 (Slettet)

og denne her "Løs ligningen f(x) = g(x) "


Skriv et svar til: runktion rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.