Kemi

Reaktion???

01. oktober 2008 af crew (Slettet)

Heeey, er der nogen der ved, hvilken reaktionstype dette er? :)

C2H6 + Br2 ---> C2H5Br + HBr.....bromethan = ethylchlorid

C2H6 + 2Br2 ---> C2H4Br2 + 2HBr.......dibromethan

C2H6 + 3Br2 ---> C2H3Br3 + 3HBr.......tribromethan
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af mathon

se
#1 0g #3
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=580808

ethylchlorid   --->   ethylborid


Svar #2
01. oktober 2008 af crew (Slettet)

Hov, undskyld. Men hvad hedder stofferne i reaktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2008 af mathon

C2H6 = ethan

Br2 = brom

HBr = hydrogenbromid


Skriv et svar til: Reaktion???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.