Matematik

Eksponentielle Funktioner

15. oktober 2008 af Boogie92 (Slettet)

Jeg har fået en opgave der ser sådan her ud:
 

"Det vides, at f(x)=4a^x er 2916 i x =3"
 

Jeg kan virkelig ikke finde ud af den, og håber der er nogen der kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Skal du beregne a?

Løs ligningen 2916=4a³.

(Løsningen er a=9)


Skriv et svar til: Eksponentielle Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.