Matematik

Stam funktioner og eksakte værdier

17. oktober 2008 af pamhede (Slettet)

Hej alle.. Jeg har et problem med denne opgave.. Kunne være super dejligt hvis jeg kunne få lidt hjælp.

opg.1 En funktion f er givet ved f(x)=4/x for x>0. bestem den stamfunktion fil f hvis graf går gennem punktet P(1,4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2008 af mathon

F(x) = 4ln(x) + k
og

4 = 4ln(1) + k


Skriv et svar til: Stam funktioner og eksakte værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.