Matematik

funktioner

20. oktober 2008 af jgmajk (Slettet)

ved måling på en radioaktiv kilde beskrives den målte aktivitet ved en funktion af typen

A(f) = A0e-kt + B

hvor A(f) er den målte aktivitet, t er tiden, og A0, k og B er konstanter. For en bestem radioaktiv kilde er B = 15, A0 = 1000 og k = 0,0011

Bestem A(60)

Bestem t, så A(f) = 200

For en anden radioaktiv kilde er B = 20, A(10) = 800 og A(70) = 300

Bestem konstanterne A0 og k.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2008 af janko (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Blogs/BlogItem.aspx?id=4836


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.