Matematik

Funktion

25. oktober 2008 af manday (Slettet)

Jeg har en funktion f(x)= x1/2

og vil lige vide hvilken funktion det er.. altså fx andengradsligning, lineær funktion osv... og hvad a, b og c er??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2008 af ibibib (Slettet)

Potensfunktion.

Hvis f(x)=b·x^a, så er b=1 og a=½.


Svar #2
25. oktober 2008 af manday (Slettet)

okay, men så skal jeg bestemme en ligning for tangenten til grafen ^^, som har hældningskoefficienten 2..

skal jeg bruge formlen ?

y - f(x0) = f '(x0)·(x-x0)


Svar #3
25. oktober 2008 af manday (Slettet)

eller hva er (x,y) så i det her tilfælde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2008 af Isomorphician

Find først f'(x) = 2 for at få x0


Svar #5
25. oktober 2008 af manday (Slettet)

hvordan ville jeg gøre det (på lommeregneren)?


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.