Matematik

4. grads polynomium

26. oktober 2008 af vildningen (Slettet)

Hvordan løser man følgende opgave?

3x^4-14x^3-5x^2=0

Kan i give mig nogle hints :)

Håber i kan hjælpe!


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2008 af Isomorphician

sæt x2 uden for en parentes, og brug nulreglen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2008 af ThomasAndersen (Slettet)

3x^4-14x^3-5x^2=0

x^2(3x^2-14x-5)=0

Hint: Nulreglen


Svar #3
26. oktober 2008 af vildningen (Slettet)

Hehe.. Og hvad er det nu nulreglen er?


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. oktober 2008 af Isomorphician

Hvis a*b = 0 er mindst en af faktorerne a og b lig 0


Svar #5
26. oktober 2008 af vildningen (Slettet)

tak


Skriv et svar til: 4. grads polynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.