Matematik

vektorer, søges hjælp!

28. oktober 2008 af marlene1 (Slettet)

Heej, sidder med en opgave, som jeg ikke ved hvordan jeg skal komme igang med.
 

opgaven lyder:
Bestem arealet af det parallelogram, der udspændes af ->a og ->b, når det oplyses, at

->a = (3) ,     ->a*^b = ->a * ->b  ,   I->bI = √29
          (7)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

Prøv lige at skrive det op så vi kan læse det: prikprodukt a.b, vektor(a)=(x0,y0) osv.


Svar #2
28. oktober 2008 af marlene1 (Slettet)

undskyld ;)

jamen vektor a den første.
og vektor a gange med hat b = vektor a gange vektor b
den numeriske værdi af b = √29


Skriv et svar til: vektorer, søges hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.