Matematik

2, grads polynom

30. oktober 2008 af halojsa (Slettet)

f(x)=ax2+bx2+c 

f har nulpunkt i -2 og 4 f1    4,5 bestem tallene a b og c hvordan løser jeg denne ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Opstil 3 ligninger med 3 ubekendte.


Brugbart svar (2)

Svar #2
30. oktober 2008 af mathon

f(x) = a*(x+2)(x-4)
og

f(1) = 4,5 = a*(1+2)(1-4),

hvis "der står" f(1) = 4,5........


Skriv et svar til: 2, grads polynom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.