Biologi

Vil du hjælpe mig????

02. november 2008 af ayah (Slettet)

Jeg er en ung på på 23 som er i gang med Social og sundhedsassistent uddannelsen og mangler en privat lærer til undervisning af medicinske fag (anatomi). Det haster meget. Er der en der vil hjælpe mig???? Løn aftales og vi kan studerer enten hjemme hos mig, bibliotek osv. Håber på svar hurtigst muligt!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2008 af CoSMoS

Jeg kender en der muligvis kunne være interesseret, hvor i landet bor du? Og hvad havde du forestillet dig mht. timer pr. uge og ca. timeløn?


Svar #2
03. november 2008 af ayah (Slettet)

Hej. Det lyder rigtig rigtig godt! Jeg bor i Odense. NØ. Jeg havde regnet med ca. 1-2 timer en gang om ugen. Jeg tænkte vedkommende kommer med et bud angående lønnen. åber du stadig kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2008 af CoSMoS

Han bor godt nok i Århus, det bliver måske lidt svært at få noget op at køre, da du i så fald ville blive nødt til at tage hertil hver gang, eller betale for hans transportudgifter - det ville nok blive rimelig dyrt i længden.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2008 af Stenalt (Slettet)

Ærgerligt du bor i Odense, ellers ville jeg da gerne have hjulpet... Men du er velkommen til at skrive til mig med dine spørgsmål... Anatomi og fysiologi burde jeg kunne svare på når det er SOSU niveau...


Svar #5
03. november 2008 af ayah (Slettet)

Ja det er godt ærgeligt!!! ØV øv. Men vil du sende mig din mail adresse så, så vil jeg gerne skrive og spørger dig når der er noget jeg ikke forstår. Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2008 af Stenalt (Slettet)

Du kan såmænd blot skrive til min profil her på studieportalen...


Skriv et svar til: Vil du hjælpe mig????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.