Matematik

HASTER HJÆLP TIL AT FINDE F

05. november 2008 af Super13 (Slettet)

Hej Hvordan differentiere man denne lille fætter? :)

5x^2,2-3x+1

Håber I vil hjælpe..

Har selv et bud måske: X^5 ^2,2 - X^3 ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af badooo (Slettet)

1. Mere sigende overskrift, tak.

f(x) = 5x^2,2 - 3x + 1

f'(x) = 2,2*5x^1,2 - 3


Svar #2
05. november 2008 af Super13 (Slettet)

undskyld det med overskriften, kom til at trykke enter lidt for hurtigt..

f'(x) = 2,2*5x^1,2 - 3 

hvorfor ender det med at blive sådan? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2008 af mathon

f '(x) = 11x1,2 - 3


Skriv et svar til: HASTER HJÆLP TIL AT FINDE F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.