Matematik

Løs ligningen uden hjælpemidler

09. november 2008 af hamdenanden3 (Slettet)

Hej

Har problemer med følgende opgave uden hjælpemidler

Løs ligningen

2x+3= -1/2x+3/5

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

hvad har du prøvet ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2008 af Isomorphician

2x + 3 = (-1/2)x + 3/5

2,5x = -2,4

x = -0,96


Svar #3
09. november 2008 af hamdenanden3 (Slettet)

Tak jeg er helt med


Skriv et svar til: Løs ligningen uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.