Matematik
Hjælp til formulering af formel
19. oktober 2004 af
hrskitzo (Slettet)
Hej
Sidder med en opgave til imorgen som jeg ikke kan finde ud af, er der nogle som kan hjælpe?
Opgaven er:
Gennem et punkt uden for en cirkel med centrum i A.
Tegnes de to tangenter til cirklen. De rører cirklen i P og D.
Bevis at trekant APC er ligedannet med ADC.
er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave?
på forhånd tak
Sidder med en opgave til imorgen som jeg ikke kan finde ud af, er der nogle som kan hjælpe?
Opgaven er:
Gennem et punkt uden for en cirkel med centrum i A.
Tegnes de to tangenter til cirklen. De rører cirklen i P og D.
Bevis at trekant APC er ligedannet med ADC.
er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave?
på forhånd tak
Svar #4
19. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Det må vel være noget med at argumentere for, at vinkel ACP = ACD
og vinkel APC = ADC.
og vinkel APC = ADC.
Svar #5
19. oktober 2004 af hrskitzo (Slettet)
ja, det er nok noget i den dur, men kan du bevis det?
Skriv et svar til: Hjælp til formulering af formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
